Markota debitiral z 32 točkami

Foto: Žurnal24 Markota še zna. A tokrat je bil nasprotnik res šibak. (Foto: union.olimpija.com)
Morda to poletje največja okrepitev Uniona Olimpije je začela z odliko. Nekdanji NBA-jevec Damir Markota je ob zmagi 78:64 na prijateljski tekmi s Himikom iz Južnija dosegel 32 točk.
Oglej si celoten članek

Okrnjena zasedba ljubljanske Union Olimpije  je serijo pripravljalnih tekem začela z zmago proti ukrajinskemu Himkiju iz Južnija. Zmaji so bili v hrvaški Crikvenici boljši z rezultatom 78:64  (37:34). Odlično tekmo je odigral nova okrepitev Zmajev Damir Markota, ki je dosegel 32 točk, zbral 11 skokov in 3 podaje. Centerska linija je skok dobila kar z 39:23. Naslednjo pripravljalno tekmo bodo igralci trenerja Jureta Zdovca odigrali v Ljubljani, sicer za zaprtimi vrati, ko v goste prihaja Hemofarm iz Vršca.

Pripravljalna tekma:

Union Olimpija : Himik 78:64 (37:34)
Markota 32 (11 skokov, 3 podaje), K. Lorbek 3, Špan 2, Anagonye 8, Buda 3, Ilievski 5, Radojević 1, Nowakowski 2, Salin 5, Šehović 9 (5 podaj), Finžgar 2, Ožbolt 8.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.