Markota podpisal za Zagreb

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Aktualni hrvaški prvak Zagreb CO se je okrepil z nekdanjim kapetanom Uniona Olimpije in hrvaškim reprezentantom Damirjem Markoto, ki bo tako spet združil moči s Sašem Ožboltom.
Oglej si celoten članek

Hrvaški košarkarski portal kosarka.hr piše, da je Damir Markota novi član Zagreba CO. Krilni center je prvi del sezone odigral v dresu Uniona Olimpije, zaradi česar za Zagreb ne sme igrati do 14. kola lige ABA. Prvič bo lahko barve hrvaškega prvaka branil v Beogradu proti Partizanu, za katere bo prvič zaigral Milan Mačvan.

Nesojena okrepitev Olimpije v Romunijo
Ivana Žigeranovića v nadaljevanju sezone ne bomo gledali v ligi ABA. Čeprav so ga mnogi povezovali z zmaji, pa se 27-letni srbski center ne bo preselil v Ljubljano. Kot je na Twitter profilu objavil njegov agent Miodrag Ražnatović, bo 209 centimetrov visoki Žigeranović, ki je nazadnje nosil dres Borca iz Čačka, kariero nadaljeval v romunskem Gaz Metanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.