Maročani slekli in sezuli Ronaldinha

Foto: Reuters ronaldinho atletico mineiro klubsko sp raja casablanca Foto: Reuters ronaldinho atletico mineiro klubsko sp raja casablanca Foto: Reuters ronaldinho atletico mineiro klubsko sp raja casablanca Foto: Reuters ronaldinho atletico mineiro klubsko sp raja casablanca Foto: Reuters ronaldinho atletico mineiro klubsko sp raja casablanca
Nogometaši Raje Casablance so po zmagi proti Atlético Mineru, s katero so se uvrstili v finale klubskega SP, slekli in sezuli zvezdnika brazilske ekipe Ronaldinha.
Oglej si celoten članek

Raja Casablanca je v polfinalu klubskega SP premagala favorizirani Atlético Mineiro (3:1) in se presenetljivo uvrstila v finale.

V 63. minuti se je med strelce vpisal nekdanji brazilski reprezentant Ronaldihno, ki so ga igralci Casablance po tekmi obkolili in mu pobrali opremo. Nogometaši maroške ekipe niso želeli zamuditi priložnosti za rokovanje z Brazilcem, ki se jim kljub porazu svoje ekipe ni prav nič upiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.