Márquez dominanten v Alcanizu

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodilni dirkač prvenstva Marc Márquez si je privozil najboljši startni položaj pred dirko za VN Aragonije.
Oglej si celoten članek

Nedeljsko motociklistično veliko nagrado Aragonije bo z najboljšega startnega položaja v razredu motoGP začel vodilni v skupnem seštevku Španec Marc Márquez s Hondo, ki je postavil najboljši čas današnjih kvalifikacij. Ob njem bosta iz prve startne vrste začela še rojaka Maverick Vinales in branilec naslova .

Najbližji zasledovalec MarqJorge Lorenzoueza v skupnem seštevku Italijan Valentino Rossi je imel šesti čas. Pred Rossijem bosta starala še Italijan Andrea Dovizioso in Britanec Cal Crutchlow.

V razredu moto2 je bil v kvalifikacijah najhitrejši Britanec Sam Lowes, drugi je bil Španec Alex Marquez, tretji pa Japonec Takaaki Nakagami. V razredu moto3 si je "pole position" privozil Italijan Enea Bastianini.

VN Aragonije, motoGP, kvalifikacije:

1. Marc Márquez (Honda) 1:47.117
2. Maverick Vinales (Suzuki) +0.631
3. Jorge Lorenzo (Yamaha) +0.661
4. Andrea Dovizioso (Ducati) +0.702
5. Cal Crutchlow (LCR Honda) +0.726
6. Valentino Rossi (Yamaha) +0.834
7. Dani Pedrosa (Honda) +0.900
8. Aleix Espargaro (Suzuki) +1.113
9. Danilo Petrucci (Pramac Ducati) +1.119
10. Scott Redding (Pramac Ducati) +1.125

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.