Márquez najhitrejši v kvalifikacijah

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski motociklist Marc Márquez (Honda), vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v razredu motoGP, je bil najhitrejši v sobotnih kvalifikacijah pred VN Velike Britanije v Silverstonu.
Oglej si celoten članek

Drugo mesto si je pridirkal Španec Jorge Lorenzo (Yamaha), tretjega pa Britanec Cal Crutchlow (Yamaha). Za Márqueza je to peti "pole position" v sezoni.

Do četrtega mesta je prišel Nemec Stefan Bradl (Honda), s petega startnega položaja pa bo začel drugi voznik v skupnem seštevku, Španec Dani Pedrosa (Honda).

V razredu moto2 je najhitrejši čas postavil Japonec Takaaki Nakagami, v najšibkejšem razredu moto3 pa Španec Maverick Viñales.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.