Márquez še šestič do "pole positiona"

Foto: EPA
Foto: EPA
S prvega startnega položaja bo še šestič v letošnji sezoni kraljevskega razreda motoGP dirko začel Španec Marc Márquez (Honda). V Misanu je "pole position" osvojil pred Jorgejem Lorenzom in Valentinom Rossijem (oba Yamaha).
Oglej si celoten članek

Španec Marc Márquez (Honda) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za nedeljsko dirko motociklističnega svetovnega prvenstva v razredu motoGP v Misanu in bo VN Italije začel s prvega startnega mesta.

Za Španca je to šesti "pole position" v sezoni. Z drugega mesta bo začel njegov rojak Jorge Lorenzo, s tretjega pa Italijan Valentino Rossi (oba Yamaha).

V razredu moto 2 si je prvo mesto privozil Španec Pol Espargaró (Kalex), drugi je bil njegov rojak Esteve Rabat (Kalex), tretji pa Japonec Takaaki Nakagami (Kalex).

V razredu moto 3 so v kvalifikacijah prva tri mesta zasedli Nemec Jonas Folger (Kalex KTM) in Španca Alex Rins (KTM) ter Maverick Viñales (KTM).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.