Marqueza grobo spodili iz Rossijeve garaže

Foto: Print Screen marc marquez
Aktualni svetovni prvak elitnega razreda motoGP je poskrbel za dramatičen zaključen dirke za VN Argentine.
Oglej si celoten članek

Brezkompromisni Marc Marquez (Honda), štirikratni svetovni prvak razreda motoGP, je spisal novo poglavje napetega rivalstva z Valentinom Rossijem (Yamaha).

Kaotična dirka Marquez odprl novo fronto z Rossijem

Dirkač Honde je štiri kroge pred koncem druge dirke sezone za VN Argentine trčil v italijanskega veterana, ki je pristal v travi in jezno zamahnil z roko, saj je bil prepričan, da manever ni bil na mestu. Njegovo mnenje so delili komisarji, ki so Marqueza tudi kaznovali.

Marquez je dirko nadaljeval in osvojil peto mesto, nato pa pribitku 30 sekund, kar je bila posledica nevarnega prehitevanja, nazadoval na 18. Rossi, ki je pred trčenjem vozil na šestem mestu, je bil na koncu 19.

Aktualni svetovni prvak se je po koncu dirke odpravil proti Yamahini garaži, da bi se opravičil, vendar so Rossijevi sodelavci to preprečili.

"Doktorja" sicer ni bilo na spregled, saj se je verjetno mudil nekje v ozadju, Marquezu pa je "dobrodošlico" izrekel Alessio Salucci, desna roka italijanskega dirkača.

"Kako si drzneš priti v to garažo? Nikoli ne hodi sem," je vpil na Španca, ki je nato razočaran zapustil prizorišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.