Marseille prek Monaca naprej

Foto: Žurnal24 Birsa bi lahko že v soboto postal naslednji Slovenec v Serie A. (Foto: Reuters)
Auxerre se je tudi s pomočjo slovenskega reprezentanta Valterja Birse prek St. Etienna prebil v polfinale francoskega pokala. Kdo bo ob Auxerru še ostal v boju za končno zmago, bo znano v sredo.
Oglej si celoten članek

Igralcem Auxerra trenutno v francoskem prvenstvu ne gre vse po načrtih in tudi v elitni Ligi prvakov bi na računu lahko imeli kakšno točko več. Zelo dobro pa jim gre v francoskem pokalu, kjer so se v torek po zmagi z 2:0 (igra se le eno srečanje) proti St. Etiennu prebili že v polfinale. Svoj delež k zmagi je primaknil tudi naš Valter Birsa, ki je v igro prišel v 66. minuti, ko je bil končni rezultat že postavljen. Auxerre je oba zadetka dosegel iz najstrožje kazni.

Francoski pokal, četrtfinale:

Auxerre : St. Etienne 2:0 (1:0)
Pedretti (15/11-m), Dudka (49/11-m)
Birsa (Auxerre) je v igro prišel v 66. minuti.

Valenciennes : Paris SG 1:3 (1:2)
Dossevi (3); Camara (9), Jallet (27), Luyindula (51)

Montpellier : Lille 2:1 (1:0)
Kabze (28, 52); Hazard (68)

Marseille : Monaco 2:1 (1:1)
Ayew (42), Azpilicueta (60); Coutadeur (22/11-m)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.