Martino že dogovorjen - prevzema Argentino

Foto: EPA
Foto: EPA
Gerardo Martino naj bi kmalu prevzel vroče selektorsko mesto pri svetovnih nogometnih podprvakih Argentini.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trener katalonske Barcelone se je v četrtek sestal s predsednikom argentinske zveze Luisom Seguro, s katerim sta razpravljala o selektorski funkciji po odhodu Alejandra Sabelle, poročajo agencije.

Časnik La Nacion je na spletni strani poročal, da je že prišlo do dogovora med Martinom in Seguro. Časnik Ole pa je pisal, da Segura informacije še ni potrdil in da trenutno medijem ne more sporočiti še ničesar.

Debi na ponovitvi finala?

Segura je razkril le, da zveza išče selektorja za štiri leta, vse do naslednjega svetovnega prvenstva, ki ga bo leta 2018 gostila Rusija.

Če bo 51-letni Gerardo Martino funkcijo sprejel, bo Argentino prvič vodil 3. septembra, ko se bodo "gavči" v "ponovitvi" finala letošnjega svetovnega prvenstva v Düsseldorfu srečali z reprezentanco Nemčije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.