Maša za klub, nogometaš v vlogi ministranta

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hrvaški prvak je za naklonjenost prosil višje sile.
Oglej si celoten članek

Dinamo Zagreb je v zadnjih petnajstih letih vladar hrvaške nogometne scene. Zagrebčani so si že zagotovili naslov prvaka za sezono 2018/19, pred njimi je še finale hrvaškega pokala proti Rijeki.

Odzivi Čudež za čudežom, nočna Mo(u)ra za Ajax

V zahvalo za pretekle uspehe in v upanju na nove so pri Dinamu darovali mašo za klub. Odvila se je v kapelici Svetega Jožefa, ta je postavljena pod južno tribuno zagrebškega stadiona Maksimir. 

Cerkvenega obreda so se udeležili nekateri člani kluba, nogometaš prvega moštva Mario Šitum pa je pri bogoslužju sodeloval kot ministrant.

"Z bratom Lotarjem (posvečenim duhovnikom, op. a.) sva se spoznala v župniji Sv. Duha. Skozi pogovor sva prišla na idejo, da bi darovali mašo v kapelici na Maksimirju. Vesel sem, da smo idejo spremenili v dejanje," je za klubsko spletno stran dejal Šitum.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.