Mašina grešila, mali Will podelil banano

Foto: Žurnal24 Vujačić se je iz Los Angelesa preselil v Newark. (Foto: Reuters)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nova poraza za Sacramento Kings in New Jersey Nets. Prve so premagali Pistons, potem ko je mali Bynum blokiral Evansa; drugi pa so (spet) grešili za tri (predvsem Vujačić) in veselili so se Trail Blazers.
Oglej si celoten članek
Miami Heat so izgubili tretjo tekmo v nizu in drugo brez LeBrona Jamesa (gleženj). Chicago Bulls so bili boljši z 99:96. Dodaten udarec za Heate pa je poškodba Chrisa Bosha, ki je odšepal s parketa v tretji četrtini (koleno). LeBron se najbrž vrne na naslednji tekmi, kako resno je s Chrisom, se še ne ve (šel je na rentgenski pregled).

Beno Udrih (devet točk) dan potem, ko je z 29 točkami skorajda sam premagal New York Knicks in nato napovedal, da letos ne bo igral za slovensko reprezentanco, ni ponovil blesteče predstave in Sacramento Kings so izgubili. V Auburn Hillsu so bili s 110:106 boljši Detroit Pistons, potem ko je nekaj sekund pred koncem najmanjši na igrišču, Will Bynum, podelil košarico južnega sadja Tyreku Evansu. "Ves večer so prodirali pod koš. Kar zdelo se mi ji, da bo spet prodrl. Šel sem na blokado. Ne vem, zakaj ste vsi tako presenečeni. Saj sem že imel kakšno blokado za zmago," se je po zmagi smejalo rezervistu Pistonsov, ki je tekmo končal z 18 točkami. Kar pa se tiče blokade: to je bila njegova 11 v štirih sezonah v NBA. "Vau, ste jo videli!? To je bila neverjetna, atletska poteza. Kaj takega bi pričakovali od Tayshauna, ne pa od malega Willa. Ko bi tudi jaz lahko tako visoko skakal," se je Bynumovi potezi čudil soigralec Charlie Villanueva. Pomembna novica iz Detroita je tudi ta, da že na tretji tekmi zapored ni igral Richard Hamilton. Očitno nanj ne računajo več oziroma še naprej ostaja v kombinacijah za trade (čeprav se zdi, da je tista, da bi skupaj s Carmelom Anthonyjem odšla v New Jersey Nets, padla v vodo).

Ne spi, ne more gledati ESPN-ja. Kaj tako zelo teži Carmela Anthonyja?

New Jersey Nets so izgubili peto tekmo zapored. S 27 točkami LaMarcusa Aldridga so Portland Trail Blazers slavili s 96:89. Aldridge bo sicer moral delati na kondiciji, saj je bil v zadnji četrtini tako zelo izmučen, da je grešil proste mete. Na koncu se je sicer oddolžil z zabijanjem za neulovljivo prednost. Na drugi strani Mrežice enostavno niso dovolj dobre. Drugič zapored je odlično odigral center Brook Lopez (32 točk), pod košem pa je skakal Kris Humphries (10 skokov). To je bilo pa bolj ali manj tudi vse. Premalo je kolektivne igre in preveč je zgrešenih poizkusov za tri točke, s katerimi poskušajo nadoknaditi zaostanek. In seveda je izstopal Saša Vujačić. Sicer je bil s 13 točkami drugi strelec ekipe, a kaj ko je zgrešil pet od šestih metov za tri.

Ne spreglejte 10 najlepših akcij dneva. Je Bynumova blokada številka 1?

Liga NBA, tekme 15. 1.:

Atlanta Hawks : Houston Rockets 106:112
Johnson 30, Horford 24; Brooks 24, Scola 20

Charlotte Bobcats : New Orleans Hornets 81:88
Wallace in Jackson po 15; West 26, Paul 19

Memphis Grizzlies : Dallas Mavericks 89:70
Randolph 23, Arthur 17; Mahinmi 17, Marion 11

Chicago Bulls : Miami Heat 99:96
Rose 34, Deng 12; Wade 33, Bosh 17

Portland Trail Blazers : New Jearsey Nets 96:89
Aldridge 27, Batum 23; Lopez 32, Vujačić 13, 1 sk., 2 as. (33 min)

Washington Wizards : Toronto Raptors 98:95
Young 29, Blatche 17; Bargnani 25, Calderon 21

Detroit Pistons : Sacramento Kings 110:106
Prince 21, Stuckey 19; Evans 25, Thompson 22, Udrih 9, 5 sk., 4 as. (38 min)

Minnesota Timberwolves : Orlando Magic 99:108
Brewer 23, Ridnour 19; Redick in Richardson po 21

Denver Nuggets : Cleveland Cavaliers 127:99
Hilario 22, Billups 21; Sessions 21, Jamison 17

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.