Maskota do konca sezone poškodovana

Avstrijski nogometni prvoligaš Austria iz Dunaja je do konca sezone ostal brez maskote, ki se je znašla na seznamu poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Super Leo, kot je vzdevek leva, oblečenega v vijoličaste barve kluba, se je na zadnji tekmi prevrnil po tleh, pomagati mu je morala zdravniška služba, vzrok pa je bilo preveč alkohola pri možakarju znotraj oprave.

Možakar, ki je sicer v kostumu Super Lea, je na dan tekme proti Wiener Neustadt praznoval 42. rojstni dan, na delo pa je prišel opit. Kljub temu je želel kar se da najbolje opraviti svojo nalogo, a mu to ni uspelo najbolje. Ko je padel po tleh, mu je morala pomagati zdravniška služba, ki ga je umaknila z nogometnega igrišča.

Iz dunajske Austrie so sporočili, da je incident pritegnil več pozornosti kot lanskoletna uvrstitev kluba v ligo prvakov. Fotografije in videoposnetki so se seveda hitro znašli na spletu, kjer so postali pravi hit.

Dunajski klub je v avstrijski bundesligi na šestem mestu, 26 točk za vodilnim Red Bullom Salzburgom in 16 za mestnim tekmecem Rapidom, ki je drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.