Massa: F1 je dovolj nevarna

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski veteran formule 1 Felipe Massa verjame, da je šport, ki mu je zapisan, dovolj nevaren, čeprav sta njegov nekdanji moštveni kolega Finec Kimi Räikkönen in trikratni svetovni prvak Niki Lauda mnenja, da temu ni tako.
Oglej si celoten članek

"Ne strinjam se s Kimijem in Nikijem, da mora biti formula 1 še bolj nevarna. Se pa strinjam, da mora biti boljša. Mora biti bolj inteligentna," meni Massa.

"Razumem, da je bolj zanimivo, če so avtomobili hitrejši, toda če ga naredimo pet sekund hitrejšega, potem bo manj prehitevanj, zato se bodo ljudje spet pritoževali. Želim, da so avtomobili hitri, toda spremembe morajo biti inteligentne. Če bomo tri sekunde hitrejši, potem se to na televiziji ne bo videlo," je še razložil voznik ekipe Williams.

Drugačnega mnenja sta Räikkönen in Lauda, ki želita, da je formula 1 še bolj nevarna in razburljiva, predvsem za gledalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.