Massa in Raikkönen ostajata pri rdečih

Foto: Žurnal24 Felipe Massa in Kimi Raikkönen bosta tudi v naslednji sezoni sodelovala pri Ferr
Šef moštva Ferrari Luca Cordero di Montezemolo je v petek potrdil, da bosta Finec Kimi Raikkönen in Brazilec Felipe Massa tudi v naslednji sezoni ostala za volanom Ferrarija.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak v formuli 1 Finec Kimi Raikkönen in Brazilec Felipe Massa, pred dnevi zmagovalec letošnje premierne dirke svetovnega prvenstva v Valencii, bosta tudi v naslednji sezoni voznika Ferrarija, je v petek potrdil šef italijanskega moštva Luca Cordero di Montezemolo. V zadnjem času so se pojavile govorice, da naj bi se moštvu v prihodnji sezoni pridružil dirkač Renaulta, nekdanji svetovni prvak Španec Fernando Alonso.

 

Preberite še

Se Fernando Alonso dogovarja s Hondo ali ne?
Domenicali: Izboljšati vzdržljivost motorja

"Bil sem zelo razočaran, ko sem videl velikega šampiona, kot je Alonso, kako mu v Valencii na VN Evrope ni uspelo priti med najboljših deset," je dejal Di Montezemolo o španskem dirkaču. Dodal je, da Raikkönen, ki je ta čas na tretjem mestu SP za vodilnim Britancem Lewisom Hamiltonom, ki vozi za McLaren Mercedes in ima 70 točk, ter Masso s 64 točkami, ni v krizi. "Vse te kritike, ki letijo na Kimija, me spominjajo na čase, ko je Filippo Inzaghi še igral za Juventus. Če se na treh tekmah zapored ni vpisal med strelce, so že vsi govorili o krizi. To je neumnost."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.