''Massa ne bo izdal Ferrarijevih skrivnosti''

Foto: EPA
Foto: EPA
Williams, nekdanji velikan med ekipami formule ena, s katerim so naslove svetovnega prvaka osvajali legendarni Keke Rosberg, Nelson Piquet, Nigel Mansell in Alain Prost, se počasi vrača med najboljše konstruktorje v karavani F1.
Oglej si celoten članek

Strokovnjaki formule ena so pred začetkom letošnje sezone napovedovali, da bi se Williams lahko vmešal v boj za svetovnega prvaka, a beli po treh dirkah še niso stopili na zmagovalne stopničke.

''Nič ni šlo narobe. O Williamsu se je veliko govorilo. Pred Melbournom se je ugibalo, kje smo in kaj smo. Kot ekipa smo vedeli, kje smo. Nismo pričakovali, da bomo zmagovali,'' je o vtisih po uvodnih drikah sezone spregovorila namestnica šefa ekipe Claire Williams. ''Vedno si zastavimo cilj, da izboljšamo lansko uvrstitev. Fantastično bi bilo, če bi konstantno osvajali točke in morda tudi stopničke,'' je dodala 37-letnica.

Več na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.