Massa potrdil: zapuščam Ferrari

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski dirkač Felipe Massa je danes sporočil, da v naslednji sezoni svetovnega prvenstva formule 1 ne bo več vozil za italijansko ekipo Ferrari.
Oglej si celoten članek

Felipe Massa je novico je sporočil prek twitterja in se obenem zahvalil ekipi, v kateri je prebil osem sezon. "Od leta 2014 ne bom več vozil za Ferrari. Rad bi se zahvalil vsem v ekipi za vse zmage in čudovite trenutke," je zapisal Brazilec.

Massa je z objavo (pričakovane) novice še spodbudil ugibanja o tem, da bo Ferrari po tej sezoni v svoje vrste zvabil Kimija Räikkönena, svojega nekdanjega dirkača, ki zdaj vozi za moštvo Lotus. Po nekaterih informacijah naj bi bil prestop le še formalnost, z novim sotekmovalcem v ekipi pa se strinja tudi prvi voznik moštva iz Maranella Španec Fernando Alonso.

Pri Ferrariju, v Italijo se je preselil iz švicarskega Sauberja, je Massa od leta 2006, a je bil vedno v vlogi drugega voznika; najprej ob Michaelu Schumacherju, pozneje ob Räikkönenu, nazadnje ob Alonsu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.