Massa še naprej v Ferrariju

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski voznik formule 1, Felipe Massa, bo v naslednji sezoni sedel za volanom Ferrarija, so sporočili iz italijanskega moštva.
Oglej si celoten članek

"Scuderia Ferrari sporoča, da je podaljšalo pogodbo s Felipejem Masso do konca sezone 2013. Voznika Scuderie v naslednjem letu bosta Fernando Alonso in prej omenjeni Felipe Massa," so zapisali na spletni strani ferrari.com.

V ponedeljek je predsednik Ferrarija, Luca di Montezemolo, zavrnil poročanja medijev, da bo Alonsev moštveni tekmec v sezoni 2014 aktualni svetovni prvak, Nemec Sebastian Vettel. Dirkač Red Bulla sicer vodi v skupnem seštevku svetovnega prvenstva, za njim je Alonso, Massa pa je na trenutnem devetem mestu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:43 16. Oktober 2012.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.