Massa skoraj zbil šefa Ferrarija

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Felipe Massa je s pravočasnim pritiskom na zavorni pedal preprečil, da bi na prostem treningu v Spielbergu povozil šefa Ferrarija Maurizia Arrivabeneja.
Oglej si celoten članek

Šef rdečih Maurizio Arrivabene se je želel sprehoditi s komandnega pulta v garažo, ko je s svojega mesta zapeljal nekdanji dirkač Ferrarija Felipe Massa. Brazilec je na srečo pravočasno reagiral, Arrivabene pa je odskočil korak nazaj. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Massa je šefu Ferrarija namenil pogled, ta pa mu je odvrnil z dvignjenim palcem. Po koncu treninga sta si glavna akterja skorajšnjega trčenja segla v roke in se skupaj nasmejala.

Rosberg najhitrejši na prvem treningu

Voznika Mercedesa sta zaznamovala prvi prosti trening pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva v formuli 1 za veliko nagrado Avstrijo v Spielbergu. Nemec Nico Rosberg je bil najhitrejši, tik za njim pa je ciljno črto prečkal vodilni Britanec Lewis Hamilton. Tretji čas treninga je vpisal Finec Kimi Räikkönen za volanom Ferrarija.

Zaradi težav z menjalnikom je na repu pristal štirikratni svetovni prvak Nemec Sebastian Vettel (Ferrari).

Po sedmih dirkah v dirkaški razvrstitvi še vedno prepričljivo vodita Mercedesa. Hamilton je na vrhu razpredelnice s 151 točkami, 134 jih je na dozdajšnjih dirkah zbral Rosberg. Tretji je Vettel, ki je ob Mercedesih edini dirkač z več kot stotimi točkami (108). Četrti je Vettlov moštveni kolega pri Ferrariju Räikkönen (72 točk), peti pa Valtteri Bottas (Williams), ki jih je zbral 57.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.