Mata v Chelsea, Anži prihaja po Alvesa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na nogometni tržnici se še naprej obračajo nepredstavljive številke. Juan Mata bo iz Valencie v Chelsea odšel za 30 milijonov evrov. Med 35 in 40 milijonov pa naj bi za Barceloninega Danija Alvesa ponudil klub iz Dagestana, Anži Mahačkala. Če bo ta Samuela Eto'oja naredil za najbolj plačanega nogometaša, pa naj bi Alvesa za drugega najbolje plačanega.
Oglej si celoten članek

Mata za 30 milijonov v Chelsea

Naslednji v vrsti igralcev, ki si ga je želel Arsenal, pristal pa je v drugem klubu, je Španec Juan Mata. Valencia je privolila v prodajo vezista londonskemu Chelseaju. Potrebni so le še zdravniški pregledi, nato pa se bo zgodil prestop, ki bi bil lahko težak kar 30 milijonov evrov, kot je lani tretjeuvrščena ekipa Primere zahtevala za 23-letnega Mato (Chelsea je sprva želel dati "le" 25 milijonov). S tem se želje novega trenerja Chelseaja Andreja Villas-Boasa počasi izpolnjujejo. Želi namreč pomladiti svoj kader. Pred tem je podpisal z belgijskim mladeničem Romelujem Lukakujem (ta je sicer v drugem kolu Premier League vnovič sedel na tribuni) in španskim vezistom Oriolom Romeujem.


Anži po Eto'ju želi še Alvesa

Novi akter na nogometni tržnici je novopečeni bogataš Anži Mahačkala iz Dagestana, ki se poskuša prebiti na vrh ruske lige (po dveh tretjinah sezone je četrti in za CSKA-jem po nedeljski zmagi zaostaja le še devet točk). Kamerunski napadalec Samuel Eto'o bo pogodbo z njimi podpisal v torek ali sredo in z 20 milijoni letne plače postal najbolje plačan nogometaš na svetu. Če bo klub, kjer je kapetan Roberto Carlos, zanj odšel slabih 30 milijonov evrov, pa je novi lastnik še pred nekaj tedni malo znanega kluba zdaj za branilca Barcelone Danija Alvesa pripravljen odšteti od 35 do 40 milijonov evrov. Brazilca naj bi v podpis pogodbe prepričali s 15 milijoni evrov letne plače, s čimer bi postal drugi najbolje plačani nogometaš na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.