Matavž bo igral z Brečkom

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Slovenski nogometni napadalec Tim Matavž bo kariero nadaljeval pri nemškem drugoligašu Nürnbergu, poroča spletna stran kluba.
Oglej si celoten članek

Sedemindvajsetletnega napadalca, nekdanjega igralca Gorice, Groningena, Emmna in PSV, so sicer Nemci že v minuli sezoni poslali v drugo sredino, in sicer v Italijo k Genoi, kjer pa je zbral le sedem nastopov.

Nürnbergu, pri katerem igra tudi nekdanji slovenski reprezentant Mišo Brečko, v uvodnih treh krogih nove sezone drugoligaške konkurence ni šlo najbolje, z dvema točkama je na 16. mestu v 18-članski ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.