Matavž ni pozabil, kako se zabija

Foto: EPA
Foto: EPA
Tim Matavž se pred začetkom nove sezone FC Gröningena v nizozemskem klubu še vedno odlično počuti. Tokrat je zadel na prijateljski tekmi proti belgijskemu Germinal Beerschotu.
Oglej si celoten članek

Groningen je tekmo sicer dobil s 3:1, slovenski napadalec, ki je igral do 46. minute dvoboja, pa se je med strelce vpisal v 37. minuti tekme, ko je iz enajstmetrovke zabil za vodstvo zeleno-belih z 2:1. Matavževo moštvo se je sicer hitro znašlo v zaostanku, ko je goste že v peti minuti v vodstvo popeljal Sherjill MacDonald. Nizozemci so nato vrnili udarec in z goloma Virgila van Dijka in Matavža, ki v poletnem premoru ni pozabil, kako se zabija, že pred koncem prvega polčasa povedli. Na končnih 3:1 je povišal Matavževa zamenjava Južni Korejec Hyun-Jun Suk.

Prijateljska tekma:

FC Groningen : Germinal Beerschot 3:1 (2:1)
Dijk (6), Matavž (37/11-m), Suk (65); MacDonald (5)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.