Matavž v izjemni formi na reprezentančni zbor

Foto: Vitesse/Facebook Tim Matavž se je v dresu Vitesseja znašel odlično.
Foto: Vitesse/Facebook Tim Matavž se je v dresu Vitesseja znašel odlično.
Slovenski napadalec je na začetku nizozemskega prvenstva odlično razpoložen.
Oglej si celoten članek

Tretja tekma, še tretji gol Tima Matavža. Potem, ko je za Vitesse po enkrat zadel v prvih dveh kolih proti Bredi oziroma Rodi, je bil uspešen tudi na tretji tekmi letošnje Eredivisie. Kljub zadetku Primorca je njegovo moštvo po dveh zmagah vpisalo prvi poraz v sezoni, AZ Alkmaar je bil boljši z 1:2.

V dobri formi Matavž trese na Nizozemskem

Gostje so povedli že v tretji minuti, v 68. minuti pa je domače privržence po predložku Briana Linssena razveselil Matavž, natančno je meril z glavo. To ni bilo dovolj za remi, saj je AZ v zaključku srečanja zadel še drugič.

Matavž, ki se je za septembrska obračuna proti Slovaški in Litvi vrnil v izbrano vrsto Slovenije, bi tako lahko bil velik adut Srečka Katanca na omenjenih obračunih.


Tim Matavz Goal HD - Vitesse 1 - 1 AZ Alkmaar... by xBotOne

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.