Matavža želi še Ajax

Foto: Žurnal24 Dvaindvajsetletnik je vroče blago na nogometni tržnici. (Foto: Boštjan Tacol)
Timu Matavžu je polaskal še en evropski velikan. Želi ga namreč amsterdamski Ajax, štirikratni zmagovalec Lige prvakov. Ampak Matavž se je že dogovoril z Napolijem. Bo snedel besedo?
Oglej si celoten članek

V dirko za slovenskega reprezentančnega napadalca Tima Matavža, ki je v prvi nizozemski ligi letošnjo sezono zabil že 16 golov, se je vključil še Ajax. Nizozemski velikan namreč potrebuje menjavo, saj na Areni pričakujejo odhod Mounirja el Hamdaouija, poroča Voetbal International.

Vsekakor je takšna vest v čast tako Matavžu kot slovenskemu nogometu, vendar pa se je Primorec prejšnji teden že dogovoril z letošnjim hitom italijanske Serie A Napolijem, ki mora najti skupni jezik še z Groningenom. Po nekaterih informacijah Nizozemci zahtevajo osem milijonov evrov – to bi bil drugi najdražji prestop kateregakoli slovenskega nogometaša, za Zlatkom Zahovičem, v zgodovini – nekdanji klub Diega Maradone pa naj bi bil pripravljen ponuditi poldrugi milijon manj. Matavž pa ni edina napadalna možnost za štirikratne evropske prvake iz Amsterdama: s povečano pozornostjo namreč spremljajo tudi člana AZ Kolbeinna Sigthorssona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.