Matematika, vitezi in Maks

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Uroš Zorman ima za seboj izjemno rokometno sezono. V trenutku, ko to gledate, uživa še zadnje proste dni. Potem se bo spet začelo zares. Pred tem je razkril svojo drugo plat.
Oglej si celoten članek

Uroš Zorman
, ki je v lanski sezoni s španskim klubom Ciudad Real osvojil Ligo prvakov, je rokomet začel igrati v osnovni šoli. Tam nekje se je tudi prvič zaljubil. A se tega ne spominja najbolje, kakor se nerad spominja neumnosti, ki so jih zapisali novinarji. S kuhanjem se ravno ne hvali, a svoj čas je obvladal peko pic. 28-letni reprezentant, ki je bil eden izmed najzaslužnejših na EP 2004 v Ljubljani, ko so naši rokometaši osvojili srebrno kolajno, je izdal, katera je njegova razvada. Potovanje na Maldive mu bo ostalo v lepem spominu, ko bo zaključil športno pot, pa se bo prav rad podal v gore in se po belih strminah spustil na smučeh. Nekdanji član Slovana , Prul , Ademarja Leona ter Celja obožuje zgodovinske filme, v športu pa ga najbolj motijo nedorečena sodniška pravila. Kaj meni o denarju in o čem najraje sanja, si poglejte v videointervjuju . Izšolani policist, ki je v šoli najraje obiskoval ure matematike, je povedal marsikaj zanimivega.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.