Matoz: "Zoper Šukala ni resnih dokazov"

Foto: Katarina Pernat
Foto: Katarina Pernat
Obtožnica za peterico domnevno sodelujočih v stavniški aferi, med katerimi naj bi bil tudi Goran Šukalo, je postala pravnomočna.
Oglej si celoten članek

Franci Matoz, zagovornik Gorana Šukala, je za zurnal24.si pravnomočnost očitkov tožilstva komentiral: "Moj komentar je takšen, kot je bil pred pravnomočnostjo. Zoper mojega klienta ni nikakršnih resnih dokazov, da bi bil kakorkoli vpleten v organizacijo iger na srečo. Dokazi se bodo po mnenju senata ocenjevali v postopku samem. Nedvomno trdno verjamem, da ne bo obsojen."

Obtožnice v stavniški aferi zoper domnevno vpletene Kosto Turnerja, Ivana Vinka, Vasjo Turnerja, Zvonka Hajnška in Šukala so postale pravnomočne. Z ugovorom je uspel Saša Simić, poroča Večer. Viktor Osim, Hajnškov odvetnik, pričakuje, da se bo sojenje začelo v mesecu dni, še navaja mariborski časnik.

Še preden je izvedel, da je obtožnica postala pravnomočna, pa je Šukalo za spletno stran svojega Duisburga dejal: "Ničesar si nimam očitati. Da se bo spoprijel z neresničnimi obtožbami, sem najel odvetnika." Šukalu ob strani stoji tudi klub. "Stoodstotno stojimo za Goranom in nimamo razloga, da ne bi verjeli njegovim izjavam," je povedal Ivo Grlić, športni direktor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.