Mavrič iz Nemčije v Avstrijo

Foto: Žurnal24 Matej Mavrič se seli v sosednjo Avstrijo. (Foto: Saša Despot)
Slovenski nogometni reprezentant Matej Mavrič bo kariero nadaljeval pri avstrijskem prvoligašu, klubu KSV Superfund.
Oglej si celoten članek

Matej Mavrič je s sokoli podpisal triletno pogodbo in bo po vrnitvi s svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki, če bo tja odpotoval, okrepil obrambne vrste tega avstrijskega kluba.

Enaintridesetletnik, ki je nazadnje igral za nemški drugoligaški klub Koblenz, si je po izpadu Koblenza iz druge lige tako hitro našel novo okolje. "Zelo smo srečni in veseli, da si je Mavrič prav naš klub izbral za novo sredino. Je slovenski reprezentant in za nas zagotovo ogromna okrepitev," je bil nad novim sodelovanjem navdušen trener Herbert Wieger. "V stikih smo bili že dlje časa, po izpadu Koblenza iz druge lige pa so pogovori postali intenzivnejši in zdaj smo lahko sodelovanje tudi zapečatili," je še pojasnil Wieger.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.