Mavrič Rožič poškodovan

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v okviru kvalifikacij za Euro 2012 v torek pomerila s Srbijo. Jasno je, da brez branilca Mateja Mavriča Rožiča.
Oglej si celoten članek

Slovenska izbrana vrsta je pred tekmo s Srbijo (torek, 11. 10., ob 20:45 v Mariboru) ostala brez izkušenega branilca Mateja Mavriča Rožiča. Ta je po sinočnjem treningu začutil bolečino v stegenski mišici, danes pa opravil vse potrebne zdravniške preglede. Slikanje mišice je pokazalo, da je poškodba prehuda in da selektor Matjaž Kek na primorskega branilca proti Srbiji ne bo mogel računati.

Pozor, personalizacija

Medtem se na omenjeno tekmo pripravljajo tudi vsi, ki so tako ali drugače odgovorni za organizacijo. Policijska uprava Maribor je namreč za tekmo med Slovenijo in Srbijo zahtevala obvezno zbiranje osebnih podatkov o udeležencih prireditve. Odločitev o personalizaciji NZS ni presenetila, zato so že stekli vsi postopki, ki bodo omogočili čim lažji vstop na stadion. Imetnikom vstopnic so bila poslani navodila in obrazec, obiskovalcem pa svetujejo, da obrazec izpolnijo že pred prihodom na stadion.

Obrazec mora biti izpolnjen za vsako vstopnico posebej, skupaj z vstopnico in osebnim dokumentom pa ga bodo obiskovalci morali predložiti varnostni službi ob vstopu na stadion. V nasprotnem primeru vstop na stadion kljub veljavni vstopnici ne bo možen. Zaradi uvedbe personalizacije in premajhnega števila parkirnih mest v bližini stadiona NZS obiskovalce prosi, da se na tekmo odpravite pravočasno. Vrata stadiona se bodo odprla že ob 18. uri. Obrazec za personalizacijo najdete tudi TUKAJ.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.