Mayweather končal kariero

Foto: EPA
Foto: EPA
Boksar Floyd Mayweather je po zmagi nad rojakom Andreom Bertom napovedal slovo od boksarskih ringov.
Oglej si celoten članek

Ameriški boksarski superzvezdnik Floyd Mayweather je na dvoboju v Las Vegasu pred 13.395 gledalci po točkah premagal rojaka Andrea Berta in ubranil naslova svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji WBA in WBC, po zmagi pa oznanil, da končuje aktivno boksarsko kariero.

"Zdaj je dokončno, po dvoboju z Bertom se je končala moja aktivna športna kariera. Vsak boksar mora vedeti, kdaj je čas za slovo, in ta čas je prišel. Zdaj se bom posvetil družini," je po dvoboju dejal 38-letni Mayweather, ki je na svojem 49 dvoboju dosegel 49. zmago ter po številu zmag ujel legendarnega ameriškega boksarja iz petdesetih let minulega stoletja Rockyja Marciana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.