Mayweatherja izzval na dvoboj

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin se je odzval na besede Floyda Mayweatherja in neporaženega prvaka velterske kategorije izzval na dvoboj.
Oglej si celoten članek

Conor McGregor po zmagi nad Josejem Aldom, za katero je potreboval le 13 sekund, pridno skrbi za samopromocijo. 
Foto: EPA floyd mayweather Irec je trenutno na udaru zaradi fotografije, ki jo je objavil na družabnem omrežju Instagram, v svoji najnovejši objavi pa je na dvoboj poziva neporaženega, a upokojenega boksarja Floyda Mayweatherja, ki je bil v intervjuju za spletni portal Fight Hype kritičen do njegovega vedenja.

''Rasizem v boksu še vedno obstaja,'' je izjavil Mayweather in dodal: ''Ne vem, kdo je ta McGregor. Nikoli nisem videl njegovega dvoboja. O njem sem izvedel od nekoga, ki dela v našem podetju. Povedal mi je, da žali vse okoli sebe, ljudje pa ga zaradi tega obožujejo. Ko sem to počel jaz, so rekli, da sem aroganten in domišljav. Kako pristransko! Nisem rasist, vendar vam povem, da rasizem še vedno obstaja.''

McGregorja so besede nespornega prvaka velterske kategorije tako razjezile, da ga je pozval na dvoboj. ''Floyd Mayweather, nikoli več ne mešaj rase z mojim uspehom. Irec sem. Moje ljudstvo je bilo zatirano od začetka našega obstoja. In še vedno je. Razumem predsodke. Ti občutki so v moji krvi. Bil je čas, ko si bil samo zaradi imena 'McGregor' kaznovan s smrtjo. Če želiš, lahko organizirava dvoboj. Ni problema,'' je zapisal Irec in se opravičil za fotografijo, na kateri je po svojih besedah poziral z airsoft puško.

''Žal mi je, da sem imel arisoft puško v javnosti. Vadil sem za morebitne filmske vloge,'' je dejal 27-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.