Mazejeva ali SZS? Večina vas je za Tino

Foto: EPA
Foto: EPA
Kar 57 odstotkov glasovalcev v naši anketi, ki vas je spraševala o mnenju glede spora med Tino Maze in Smučarsko zvezo Slovenije, daje prav smučarki.
Oglej si celoten članek

V naši zadnji anketi smo vas spraševali, na katero stran bi se postavili v sporu med Tino Maze in njeno ekipo ter Smučarsko zvezo Slovenije (SZS). Od 1308 glasovalcev je skoraj dve tretjini (57 % ali 741) kliknilo na odgovor Prav ima Tina, SZS bi jo morala bolj podpreti. 28 % glasovalcev (371, natančno) vas meni Sem na strani SZS, smučarka krši pogodbo. Ne poznam dovolj ozadja je pošteno priznalo 11 % glasovalcev (142). Vseeno mi je, smučanje je preživeta stvar, pa meni 4 % vprašanih (54). V zadnjem tednu, po zloglasni mešanici preprirov in ignorance na Zlati lisici v Kranjski Gori, se je vodstvo SZS odločilo, da do nadaljnjega ne bo več komentiralo sporov z ekipo Mazejeve.

Na kratko o sporu

Kaj se je dogajalo pred Zlato lisico?  Tomaž Lovše, predsednik SZS, je v petek, dan pred prvo tekmo, Mazejevo označil za "muhasto zvezdnico", kar je bil odziv na medijski nastop njenega odvetnika Damijana Terpina, slednji pa se je odzval na intervju z direktorico zveze Barbaro Kürner Čad. Glavna protagonista obeh taborov sta se v nedeljo – bolj kot ne naključno – srečala v Kranjski Gori in novinarjem pojasnila vsak svojo plat zgodbe, torej tako Terpin kot Lovše.

Massi: "Odgovorite si lahko sami"

"Poskušajte si odgovoriti sami, si nadeti dres, dodati vse, kar se je dogajalo, in tekmovati na domači tekmi z vsem občinstvom in biti edina tekmovalka, ki lahko napravi rezultat. Odgovorite si lahko sami," je na vprašanje, v kolikšni meri je medijska vojna vplivala na Tino, odvrnil Andrea Massi.

Osebnega odnosa ni, profesionalni je

"Zame ni nobenega odnosa. Odnosa … Zame osebnega odnosa ni. Profesionalni pa je. Držim se stvari, delam obveznosti za sponzorje, pazim, da se vidijo, seveda je to včasih težko. Napravila sem veliko spotov, za Hervis, Citroën, obveznosti za razne druge sponzorje. Če seveda nekdo opravlja obveznosti na profesionalni ravni, pričakuje, da jih bo delal tudi drugi. Zato se sprašujem, kje smo. Ne moremo se iti tako. Če obstaja neki dogovor, mora držati. Pač, nimam poravnanih obveznosti za nazaj," pa je o tem, kakšen je njen odnos s predsednikom Lovšetom, dejala Mazejeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.