Mazejeva in tekmice brez tekme

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prireditelji veleslaloma za svetovni pokal v Andori so morali preizkušnjo odpovedati zaradi premočnega vetra.
Oglej si celoten članek

Prva vožnja veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v andorskem kraju Soldeu je bila najprej prestavljena za dve uri na 12. uro, nato pa je bila zaradi premočnega vetra tudi odpovedana. Organizatorji upajo, da jim bodo v soboto vremenske razmere bolj naklonjene, ko je na sporedu še en veleslalom.

Slovenske barve bodo na tekmi zastopale Tina Maze, Ana Drev in Mateja Robnik, v nedeljskem slalomu pa bo poleg Mazejeve na startu še Katarina Lavtar. Kljub slabšim uvrstitvam v Garmisch-Partenkirchnu je Mazejeva pred preizkušnjami v Andori razmišljala pozitivno. "Ga-Pa ni bil uspešen, ampak naslednje priložnosti so že tu. Mi delamo maksimalno," je na blogu zapisala Črnjanka. Ta je v skupnem seštevku svetovnega pokala še vedno druga, za izjemno Američanko Lindsey Vonn zaostaja za skoraj 500 točk, pred tretjo Nemko Mario Höfl-Riesch pa ima 72 točk prednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.