Mazejeva četrta najhitrejša

Foto: EPA
Foto: EPA
Tina Maze, prepričljivo vodilna smučarka v skupni razvrstitvi svetovnega pokala, je bila med najboljšimi na zadnjem treningu pred tekmo v Bad Kleinkirchheimu.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska alpska smučarka Tina Maze je na drugem treningu smuka za svetovni pokal v Bad Kleinkirchheimu dosegla četrti čas. Za najhitrejšo, Italijanko Danielo Merighetti, je zaostala 1,32 sekunde. Druga je bila Nemka Viktoria Rebensburg (+0,54), tretja pa Američanka Lindsey Vonn (+1,25).

Ilka Štuhec je bila z zaostankom 2,62 sekunde 18., Vanja Brodnik pa je zaostala 3,67 sekunde in dosegla 33. čas. Smukaška tekma bo v soboto ob 11.30, v nedeljo pa bo na istem prizorišču še superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.