Mazejeva obdarila Prevčevo dekle

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Koroška smučarka je Prevčevi Mini poslala zanimivo darilo.
Oglej si celoten članek

Tina Maze ima v letošnji sezoni, ko ne tekmuje, veliko časa za druge aktivnosti. Poleg komentiranja na Eurosportu se ukvarja tudi s promocijo izdelkov iz svojih kolekcij, tokrat pa se je odločila za obdaritev dekleta Petra Prevca.

Petrovi Mini je Tina poslala uhane v obliki kril iz svoje kolekcije ob sporočilu, naj jo lepo krasijo. Pripisala je: "Mina, naj bo tvoja pot tvoja. Pero že ima krila, tebi pa jih z veseljem podarim jaz."

Mazejeva se je z Mino seveda že srečala, obe dekleti sta, v družbi Petra Prevca, izmenjali nekaj besed na prireditvi Športnik leta 2015 pred dvema mesecema. 

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.