Mazejeva peta na treningu

Foto: EPA
Foto: EPA
Tina Maze se je izkazala na drugem treningu smuka v Banskem. Bila je četrta, pred njo pa sta se uvrstili tudi Lindsey Vonn in Maria Höfl-Riesch.
Oglej si celoten članek

Maria Höfl-Riesch, ki v skupnem seštevku svetovnega pokala za Tino Maze zaostaja le za 18 točk, je bila najhitrejša tudi na drugem smukaškem treningu v Bolgariji. Za 18 stotink je za Nemko zaostala Američanka Lindsey Vonn, tretja pa je bila Francozinja Marion Rolland.

Črnjanka je imela peti čas (+0,66), Maruša Ferk je bila 30. (+2,98), Ilka Štuhec pa 37. (+3,97). Jutrišnji smuk se bo začel ob 10. uri, na progi v Banskem pa je Mazejeva že odlično nastopala. Pred tremi leti je v superveleslalomu osvojila tretje mesto, na smukaški preizkušnji pa je bila celo druga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.