Mazejeva pojasnila, da ni zaklela

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekateri hrvaški mediji so po odstopu Tine Maze na slalomu na Slemenu nad Zagrebom zapisali, da je slovenska šampionka v pogovoru za hrvaško televizijo izrekla kletvico zaj … se.
Oglej si celoten članek

Tina Maze je namreč med prvim in drugim tekom v pogovoru za hrvaško televizijo dejala, da se je prišla zabavljati (zabavati), nekateri hrvaški spletni portali pa so to prevedli, kot, da se je prišla zaj ….

Mazejeva je po navajanju hrvaških medijev to očitno opazila in na svojem twitter profilu še enkrat zapisala, kar je povedala v eter hrvaške nacionalne televizije: "Just for info! Na Slemenu sem se želela ZABAVATI, in sem se'," je zapisala Mazejeva in razjasnila dvome, da ni zaklela pred kamero.

Korošica se je še enkrat zahvalila za podporo vsem svojim navijačem, tudi Hrvaškim, obenem pa na twitterju za rojstni dan čestitala tudi Janici Kostelić. Upokojena hrvaška šampionka je v soboto praznovala 31. rojstni dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.