Mazzari nemoč znesel nad plastenko

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Trener Interja Walter Mazzari je na tekmi proti Udineseju iznašel nov način za sproščanje negativnih čustev.
Oglej si celoten članek

Inter je v 30. krogu italijanske Serie A na domačem stadionu Guiseppe Meazza gostil Udinese, tekma italijanskih prvoligašev pa se je končala z delitivijo točk (0:0).

V gostujočih vratih je blestel šele 17-letni vratar Simone Scuffet, ki je spravljal v obup domačega trenerja Walterja Mazzarija, na drugi strani pa je proti svoji nekdanji ekipi celo tekmo odigral slovenski reprezentant Samir Handanović

Vidno frustrirani Mazzari, ki z Interjem zaseda peto mesto ligaške lestvice, je v 66. minuti svoje frustracije znesel kar nad plastenko.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.