"McGregor je kot ku..., ki je prestara za svoj posel"

Foto: Twitter conor mcgregor
Znameniti irski borec je bil tarča besednega napada.
Oglej si celoten članek

Znani MMA menedžer Ali Abdelaziz je v intervju za TMZ Sports ostro napadel irskega borca Conorja McGregorja. Kontraverzni Irec je sicer v zadnjem času za strahopetca nekajkrat označil svojega nekdanjega tekmeca Habiba Nurmagomedova, ker se je ta zaradi epidemije koronavirusa odločil umakniti iz dvoboja s Tonyjem Fergusonom. 

"Ljudem govori, naj ostanejo doma, Habiba pa je označil za strahopetneža in je zanj kriv, ker ne more potovati. Z druge strani pravi, da je doniral milijone. Pri njem je vse lažno," je o McGregorju dejal Abdelaziz.

Za konec je še dodal: "Conor ni številka 1, ni številka 2, ni številka 3. Po vrsti so Habib, Justin (Gaethje, op.p)., Tony, Conor pa je šele na četrtem mestu. Sploh ni v naših načrtih. Je kot ljubosumna ku..., ki je prestara, da bi zaslužila nekaj denarja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.