McGregor: Ne bom stopil v oktagon, dokler...

Foto: Profimedia conor mcgregor
Conor McGregor je postavil ultimat vodstvu UFC-ja.
Oglej si celoten članek

Conor "Zloglasni" McGregor ima po boksarskem obračunu s Floydom Mayweatherjem, ki mu je navrgel več kot 100 milijonov dolarjev, večje apetite kot kdajkoli doslej.

Paradni konj UFC-ja in največji zvezdnik mešanih borilnih veščin na svetu se bo v oktagon vrnil le pod določenimi pogoji. McGregor želi postati prvi UFC borec, ki bi pri organizaciji svojega dvoboja opravljal vlogo promotorja.

"Ne bom stopil v oktagon, dokler ne bom delni lastnik organizacijskega ustroja."

Conor McGregor

"Pri dvoboju z Mayweatherjem sem bil promotor, trenutno se še pogajamo. Ne bom stopil v oktagon, dokler ne bom delni lastnik organizacijskega ustroja," je dejal McGregor. "Če se želim vrniti v ring, se moram zavedati pogajalskega izhodišča. Vse se vrti okoli denarja," je dodal.

Irec je nato izkoristil priložnost, da upokojenega Mayweatherja izzove na povratni obračun. Tokrat pod njegovimi pogoji. "Na bruhanje mi gre, da je mali pi*** zdaj upokojen. Če bi se še enkrat pomerila po boksarskih pravilih, bi ga premagal. Spremeniti je moral celoten pristop. Govoril je, da bo naslednji obračun po pravilih MMA. To je rekel pred dvobojem. Dajmo! Rad bi ga videl, da se dokaže v mojem svetu," je sklenil 29-letnik.

McGregor bi si z vlogo promotorja izboril večji del finančne pogače. Promotor opravlja vlogo prodajalca in marketinškega strokovnjaka ter skrbi za promocijo dogodka. Za zdaj ni znano, kako bo na McGregorjev predlog, bolje rečeno ultimat, reagiral predsednik UFC-ja Dana White.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.