McLaren ne bo favoriziral nikogar

Foto: Žurnal24 Dirkač pogreša novi avtomobil, z njim pa se najbrž ne bo veliko vozil.
V karavani Formule 1 so se pojavile govorice, da Lewis Hamilton in Fernando Alonso v zadnjo dirko svetovnega prvenstva, veliko nagrado Brazilije, ne bosta vstopila z enakih položajev.
Oglej si celoten članek

Po govoricah, ki so se pojavile v karavani Formule 1, naj voznika McLaren Mercedesa Lewis Hamilton in Fernando Alonso v zadnjo dirko svetovnega prvenstva ne bi vstopila z enakih položajev. Moštvo naj bi favoriziralo mladega Hamiltona, vendar pa so to pri McLarnu v uradnem sporočilu za javnost zanikali. "Nikoli nismo nikogar favorizirali in tako bo do konca. Naša voznika bomo tudi v Braziliji obravnavali enako, imela bosta povsem enake pogoje," zatrjujejo pri McLarnu. Pri McLarnu napovedujejo športni boj za naslov svetovnega prvaka, zadovoljni bodo v vsakem primeru. V črno jih lahko zavije le Kimi Räikkönen (Ferrari), ki še edini lahko ogrozi njihovo zmago. Pred zadnjo dirko ima Hamilton 107 točk, Alonso 103, Räikkönen pa 100 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.