McLaren ob Alonsu zapušča še drugi dirkač

Foto: Epa mclaren
Ekipa iz Wokinga je prevetrila svojo dirkaško zasedbo.
Oglej si celoten članek

Belgijec Stoffel Vandoorne bo po koncu sezone zapustil McLaren, je sporočilo omenjeno moštvo v formuli 1. Šestintridesetletni Vandoorne je od leta 2016 nastopil na 34 dirkah, v tej sezoni pa je z vsega osmimi točkami na skupnem 16. mestu v razvrstitvi svetovnega prvenstva.

Moštvo McLaren bo v v prihodnji sezoni moralo poiskati oba dirkača, saj je nekdanji dvakratni svetovni prvak, Španec Fernando Alonso, napovedal slovo od formule 1.

Alonsa bo v prihodnji sezoni nasledil njegov rojak Carlos Sainz Jr., ki je trenutno član Renaulta. Prazen sedem po odhodu Vandoorna bo zasedel Britanec Lando Norris, dirkač razreda F2 in testni voznik McLarna.

Foto: Epa stoffel vandoorne

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.