Med okuženimi tudi eden največjih svetovnih zvezdnikov

Foto: Epa neymar
Med nogometaši pariškega kluba se je razširil koronavirus.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni prvak Paris St. Germain je objavil, da so trije njegovi nogometaši pozitivni na novi koronavirus. "Trije igralci so potrdili pozitivne teste na covid-19 in so v postopkih uradnih protokolov," so zapisali pri PSG, finalistu zadnje izvedbe lige prvakov. Dodali so, da bodo vsi igralci in trenersko osebje kluba v naslednjih dneh opravili nadaljnja testiranja.

Pred dnevi so se po poročanju L'Equipa pojavili sumi, da so z virusom okuženi Argentinci Angel Di Maria, Leandro Paredes in Mauro Icardi, ki so dopustovali na Ibizi, tako kot tudi Neymar, Ander Herrera in Keylor Navas. 

Vodilni francoski športni medij je zdaj objavil nekoliko podrobnejše informacije: "Pri PSG so potrdili tri pozitivne teste ob današnjih pregledih. Po naših informacijah gre za Peredesa, Di Maria in Neymar."

PSG bo sezono 2020/21 v francoskem prvenstvu začel v četrtek 10. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.