Med spanjem umrl nekdanji vratar Dinama

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Hrvaški nogometni svet je šokirala novica, da je med spanjem, v noči iz srede na četrtek, na Švedskem, umrl nekdanji Dinamov vratar Ivan Turina.
Oglej si celoten članek

Po poročanju tamkajšnjih medijev so nogometaša našli mrtvega v njegovem stanovanju, najverjetneje je umrl med spanjem za posledicami zastoja srca, saj je imel po podatkih predstavnikov njegovega kluba težave s srcem. Natančen vzrok smrti bo znan po obdukciji. Policija, ki se je odzvala na nujni klic sosedov, je zavrnila možnost, da je umrl nasilne smrti.

Turina je branil mrežo Dinama iz Zagreba od leta 1998 do 2007, v tem obdobju je zbral 73 nastopov za klub. Nato je igral za grški Xanthi in poljski Lech, leta 2010 se je preselil v Stockholm. Turina, ki se je rodil 3. oktobra 1980 v Zagrebu, je bil član vseh hrvaških mladinskih selekcij, za člansko reprezentanco pa je edinkrat nastopil leta 2006 na tekmi proti ekipi Hongkonga (4:0). Zapustil je nosečo ženo in dve enoletni hčerkici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.