Medveščak s 13 milijoni evrov proračuna

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zagrebški Medveščak bo v prvo sezono v ligi KHL krenil s proračunom 13 milijonov evrov, ob tem pa se ne odrekajo niti igranju v ligi Ebel.
Oglej si celoten članek

Predsednik zagrebškega hokejskega kluba Medveščak Damir Gojanović je v pogovoru za ruski R-sport razkril, da bo proračun medvedov v drugi najmočnejši ligi na svetu KHL, v kateri bo v dresu Amurja nastopal tudi Slovenec Jan Muršak, znašal okoli 13 milijonov dolarjev. Medveščak se ne bo odrekel niti nastopom v ligi Ebel, pravi Gojanović.

Ob tem je Gojanović poudaril, da klub v premierni sezoni nima visokih ciljev, da je "zmaga že uvrstitev v ligo KHL", in dodal, da bi bila uvrstitev v končnico lepa nagrada. "Pripravljeni smo na vse izzive," je dejal predsednik Medveščaka.

Medveščak se, po besedah Gojanovića, ne bo odrekel niti nastopom v razširjenem avstrijskem prvenstvu, ligi Ebel. "Želimo ostati v ligi Ebel in skušali bomo to uresničiti ali samostojno ali v partnerstvu s kakšnim drugim klubom," je še dejal Gojanović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.