Mehanika se nista pustila motiti

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mehaniki ameriškega dirkača so na dirki serije NASCAR dokazali popolno predanost svojemu poklicu, pri čemer jih ni zmotil niti požar.
Oglej si celoten članek

Ekipa Martina Truexa, ml. je polna profesionalcev (norcev!?), dokazuje posnetek z dirke Ford EcoBoost 400 na dirkališču v Miamiju.

Truex se je v 138. krogu odpravil v bokse, postanek pa se ni odvil po pričakovanjih, saj je med dolivanjem goriva na dirkalniku s številko 78 izbruhnil požar.

Vsi mehaniki, z izjemo moža, ki je v rokah držal cev za bencin, so nadaljevali s svojim delom, ne da bi pri tem trenili z očesom.

Truex je dirko končal na 12. mestu, kar ga v skupnem seštevku uvršča na četrto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.