Mela bi tudi prvaki: dajo Bynuma

Foto: Žurnal24 Carmelo Anthony in Kobe Bryant soigralca? Morda se zgodi. (Foto: EPA)
New York Knicks in Denver Nuggets so v intenzivnih pogovorih za prestop Carmela Anthonyja. A zdaj se je zgodil moteči faktor: v Denver je prišel klic Los Angeles Lakersov. Tudi oni si želijo Mela!
Oglej si celoten članek

Anthony Randolph in Eddy Curry iz New York Knicksov v Minnesoto Timberwolves, Wilson Chandler (znova ima težave z gležnjem) iz Knicksov v Denver Nuggets, Corey Brewer iz Wolvesov v Nuggets in glavno, Carmelo Anthony v New York! To je bila torkova ponudba, da bi zvezdnik Nuggetsov svojo kariero nadaljeval, tam kjer si želi – pri Knicksih. A glej ga zlomka: v sredo se je igri za Anthonyja priključilo še eno moštvo, in to ne kar katerokoli – aktualni prvaki Los Angeles Lakers! Ti so se prvič že slišali z vodstvom Nuggetsov in jim dali vedeti, da bi za Carmela morda ponudili kar obetavnega centra Andrewa Bynuma. "Lakers so vsekakor postali možna izbira," je za ESPN dejal eden njihovih virov. Do uradne ponudbe sicer še ni prišlo.

Lakers so imeli Bynuma za obraz kluba v prihodnosti, okrog katerega bodo v naslednjih sezonah oblikovali moštvo. Očitno so si ob njegovih številnih poškodbah kolena premislili. Brez njega so letošnjo sezono začeli z 18 zmagami in sedmimi porazi, z njim imajo 18 zmag in devet porazov. V zadnjih dveh tednih so Jezerniki dojeli, da za ubranitev naslova potrebujejo kakšno spremembno – naokoli so ponujali Rona Artesta, a ni bilo povpraševanja zanj, iz Charlotte Bobcatsov pa so si želeli Stephena Jacksona ali Geralda Wallacea. Michael Jordan jih je zavrnil, Nuggets ne želijo Artesta.

Vprašanje je, ali si Nuggets res želijo še enega centra in ali bo Anthony privolil v podpis triletne pogodbe za predvidoma 65 milijonov dolarjev (lani je s soprogo LaLo sicer kupil hišo v Los Angelesu). Za zdaj je opcija Knicks še vedno realnejša, saj se je na začetku tedna lastnik Nuggetsov, Stan Kroenke, osebno pogovarjal z vodstvom Knicksov. V Denverju so zainteresirani za Chandlerja, a jih skrbijo njegove pogoste poškodbe. Kakorkoli že: do 24. februarja bo Carmelo skoraj zagotovo v novem klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.