Melo se je spet preselil

Foto: Epa
Foto: Epa
Mladi slovenski nogometaš Lovro Bizjak, sicer član Domžal, bo kariero nadaljeval v Rusiji.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkarski zvezdnik Carmelo Anthony, za katerim je strelsko najslabša sezona, je podpisal enoletno pogodbo s Houston Rockets, so sporočili iz kluba. 

Magazin Luka Dončić, njegovo dekle in mama: Tako bodo živeli v Dallasu

Lansko sezono je Anthony v povprečju dosegal po 16,2 točke na 78 tekmah z moštvom Oklahoma City Thunder. Nato so ga poslali k Atlanta Hawks. Tretji izbor na naboru 2003 je v severnoameriški košarkarski ligi NBA odigral 15 sezon s povprečjem 24,1 točke in tri podaje na tekmo.

Anthony je z reprezentanco ZDA osvojil tudi tri zlate olimpijske kolajne in je prvi strelec ekipe ZDA ter najboljši skakalec.

Pogodba s Houstonom je vredna 2,4 milijona dolarjev in pomeni, da bo 34-letni nekdanji desetkratni košarkar all-star zaigral še za četrto ekipo v malo več kot letu dni.

Rakete so sporočile novo okrepitev s fotografijo na Twitterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.