Menčov tik pred končno zmago

Foto: Žurnal24 Denis Mencov Vuelta Main - AFP
V predzadnji etapi kolesarske dirke po Španiji so se kolesarji pomerili na 20 kilometrov dolgem kronometru v Villalbaju. Najhitrejši je bil domači kolesar Samuel Sanchez.
Oglej si celoten članek

Za zmagovalca kronometra Samuela Sancheza, člana moštva Euskaltel-Euskadi, je to že tretja etapna zmaga na letošnji Vuelti. Drugi čas je z 12 sekundami zaostanka dosegel Rus Denis Menčov, vodilni v skupnem seštevku, ki je pred skupno drugouvrščenim ŠpancemCarlosom Sastrejem (+3:31) še za nekaj sekund povečal prednost. Na tretje mesto po 20. etapi se je z današnjo zmago povzpel Sanchez (+3:46).

Menčov si je z drugim mestom tako bržkone že zagotovil zmago na 62. dirki po Španiji, kajti na nedeljski zadnji preizkušnji od Rivas Vaciamadrida do Madrida se bodo kolesarji pomerili na 104,2 kilometrov dolgi ravninski etapi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.