''Menijo, da sem naredil nekaj zlobnega''

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Soigralec Bena Udriha bo zaradi nešportne poteze na tekmi s Charlotte Hornets moral plačati 15.000 ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške lige NBA je košarkarju Andreju Drummondu, soigralcu Bena Udriha pri Detroit Pistons, naložilo 15.000 dolarjev kazni, potem ko je center na torkovi tekmi proti Charlotte Hornets s komolcem v glavo udaril Roya Hibberta.

Drummond si je po grobem prekršku takoj prislužil izključitev v prvem polčasu, Detroit je vseeno zmagal s 112:89. Triindvajsetletnik se je ekipi oddolžil v sredo, ko je na tekmi proti Bostonu dosegel 20 točk in 17 skokov.

"Jaz ne postavljam pravil, jaz le igram košarko. Oni očitno menijo, da sem naredil nekaj zlobnega, a vsi, ki me poznajo, vedo, da nisem takšen tip igralca. Vse je del igre in Hibbert je naredil, kar je lahko, da je dosegel svoje," je dejal Drummond in namignil, da je tekmec močno pretiraval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.