Menjava na klopi prvoligaša

Foto: Profimedia
Po pogovorih je prišlo do spremembe.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Krško je prekinil sodelovanje s trenerjem Alenom Šćulcem, so sporočili iz kluba. Do konca jesenskega dela sezone bo člansko ekipo vodil dosedanji pomočnik glavnega trenerja Radovan Karanović.

"Vodstvo NK Krško sporoča, da Alen Šćulac, ki je vodenje ekipe prevzel v začetku leta 2018, ni več trener članske ekipe NK Krško. Vodstvo kluba se je v zadnjem obdobju večkrat sestalo s trenerjem, kjer je pogovor tekel o stanju v ekipi, rezultatih in ostalih okoliščinah, ki so vplivale na trenutni položaj ekipe na lestvici. Glede na te pogovore in trenutno stanje na lestvici se je vodstvo kluba odločilo, da članska ekipa potrebuje spremembo in se odločilo za potezo, za katero mislimo, da je v tem trenutku najboljša," so pri Krškem zapisali v sporočilu za javnost.

Novega trenerja članske ekipe bo vodstvo NK Krško predstavilo do konca tega koledarskega leta. Krško je sicer po 16 krogih Prve lige Telekom Slovenije z 12 točkami na zadnjem mestu, za osmim Triglavom in devetim Rudarjem zaostaja za tri točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.