Menjava trenerjev pri Olimpiji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pri Unionu Olimpiji so se odločili za zamenjavo strokovnega štaba.
Oglej si celoten članek

"Union Olimpija Ljubljana se je v skladu s pogodbenimi določili, ki so to omogočali, razšla s člani strokovnega štaba lanske sezone 2015/2016, Gašperjem Potočnikom, Luko Bassinom in Žigo Mravljakom. Kondicijski trener Saša Ogrizović ostaja v klubu kot del strokovnega štaba mladinskega pogona," so po rezultatsko neuspešni sezoni zdaj sporočili iz ljubljanskega kluba.

V minuli sezoni je Olimpija izgubila v polfinalu državnega prvenstva, ko jo je v končnici izločil Zlatorog, prav tako pa so zmaji ostali brez pokalne lovorike. Po rednem delu jadranskega tekmovanja so bili sedmi z enajstimi zmagami in petnajstimi porazi. Evropsko pot so sklenili z uvrstitvijo med 32 najboljših ekip EuroCupa, v tem tekmovanju pa bodo nastopili tudi v naslednji sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.